Kladdkakans dag

Kladdkakans dag, visst måste det firas? Jag kollade i mitt arkiv och ser att jag postat några olika varianter:

Semmelkladdkaka – vilket var mitt första inlägg i bloggvärlden. Lite tråkig bild, men väldigt god kladdkaka!

semmelkladdkaka2

Jordgubbskladdkaka – supergod sommarkaka men som garanterat fungerar lika bra i november! I somras hade jag möjligheten att använda färska bär, men det funkar lika bra med styckfrysta bär och då kan man också prova andra bär. Jag kan tänka mig att prova med blåbär, vinbär eller varför inte mango?

Jordgubbskladdkaka

Kanelbullekladdkaka: Den perfekta matchen mellan en kladdkaka och en bulle. Supergod tillsammans med ett glas kall mjölk!

kanelbullekladdkaka1

Alla goda på sitt sätt! Det är bara att börja experimentera där hemma.

Kommentera