Om mig

Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att resa, att laga god mat från grunden och att ta ut mig rejält på träningen.
Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.
Min bakgrund är att jag är uppvuxen i Lögdeå, en liten by mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik, där jag växte upp som dotter till två bönder. Jag provade bo på ett par orter, innan jag till slut flyttade till Östersund. I Östersund trivs jag väldigt bra, då jag hela tiden har närheten till naturen.

Att vara ute i naturen står mig varmt om hjärtat. Spela golf, gå på någon vandring, topptur med skidor, plocka bär, rensa ogräs i trädgården… Det spelar mindre roll, bara jag får vara ute. Även om jag såklart har några favoritaktiviteter. Gällande träning så klappar mitt hjärta för CrossFit som jag tränar på Frösön. En otroligt jobbig träningsform men samtidigt så otroligt rolig och utvecklande så jag hela tiden längtar till nästa träning. Jag skulle gärna träna oftare än vad jag gör, men tjejernas schema har högre prioritet, så det får bli när jag hinner.

Till vardags så arbetar jag som projektledare. Att vara projektledare är ett arbete som verkligen passar mig, då jag gillar att ha 100 bollar i luften och jag klarar av att hålla dem alla i luften också.

Kommentera