Smakbox Smakresa

-

En ny box skickades förra veckan, en Smakbox Smakresa, och jag hämtade ut min box i helgen. Förlåt att jag tjatar om det, men det är väldigt roligt att få hämta ut ett paket där jag inte vet om innehållet. Det är som att få en present i handen varannan månad, och jag packar alltid upp innehållet med ett nyfiket sinne. Är ni sugna att prova en box, så kolla in samlingssidan för olika boxar och välj en som passar er och ert intresse. Skulle ni vilja prova Smakbox, så får ni 10% rabatt (20% ifall du tecknar innan den 25/9) om ni använder min kod 4zk6s2. Då får du också med en flaska GodDryck no3 helt utan extra kostnad (gäller så länge lagret räcker).

Smakbox Smakresa

Smakbox kommer varannan månad men de tänker också till. Förra boxen kom tidigt i juni innan man går på semester och sen kom nästa box i slutet av augusti, då man som regel har kommit hem från sin semester. Tack för att ni tänker till och försöker göra det så bra som möjligt för oss prenumeranter!

Boxen kostar 199kr men i det ingår frakt till ditt utlämningsställe och värdet av innehållet brukar vara mellan 350-450 kr. Så hemskickat och klart för halva priset!

Smakbox Smakresa innehöll det här för mig:

(det kan skilja en aning, mer info i den medföljande foldern)

Food Emilia – Gnocchi
Frebaco Kvarn – Havreflingor
START! – Bananmüsli
Vilmas – Kanelknäcke crackers
Uncle Ben’s – Expressris
Santa Maria – Kryddmix Smoky Halloumi
Giardino dei Sapori – Passerade tomater
Coca-Cola – Coca-Cola Zero
Fanta – Fanta
Estrella – Linsbågar
Heineken – Alkoholfri öl *2
Bubs Godis – Chokskalle 3-pack
Haribo – Godispåse
Lion – Chokladbar
Shunhe – Glasnudlar *2
Ekorrens Ekologiska – Fruktiga vingummin
GodDryck – Mousserande äppelmust
Knorr – värdecheck kalvfond

Smakbox Smakresa

Smakbox Smakresa

Smakbox Smakresa

 Smakbox Smakresa

Smakbox Smakresa

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelAlvas ost- & örtpasta
Nästa artikelKokosdammsugare

Kommentera