Lägenhet i Funäsdalen

2022 startar nästa projekt i mitt och Daniels liv. Vi skaffar oss en fjällägenhet i Viste, Funäsdalen. Den har börjat byggas under hösten 2021 och vi kommer inte att få nyckeln förrän hösten 2022. Men bara för att vi bestämt oss och betalat in insatsen så pirrar det i kroppen och vi längtar!

Lägenhet Viste Funäsdalen
Bild lånad från Ortalis Group

Tänk er en nybyggd lägenhet på gångavstånd från liften Kåvan Express. Att knäppa på sig pjäxorna hemma i hallen och sen bara ta skidorna över axeln och gå till liften. Att på samma sätt, när ni åkt klart för dagen, knäppa loss skidorna och ta skidorna på axeln och gå hem till en varm och ombonad lägenhet. En lägenhet gjord för skidåkning, så det kommer att finnas en yta inomhus där all snö kan få rinna av utan att ni blir blöt om fötterna.

Lägenhet Viste Funäsdalen
Bild lånad från Ortalis Group

Att tassa in i underställen och uppför trappan, tända eld i öppna spisen och även glänta på dörren till den redan varma bastun. En kväll som ni varma och goa, lite trötta i benen efter dagens skidåkning, bara kan slappa framför TV:n och må gott!

Lägenhet Viste Funäsdalen
Bild lånad från Ortalis Group

Det scenariot kommer att kunna bli verklighet till säsongen 22/23 i vår lägenhet i Funäsdalen – Stay tuned för mer uppdateringar och mera bilder eftersom.