Bröllop Robert och Maria

-

Vi var på ett sådant fint bröllop i helgen där Daniel var (brudgummens bror men även) fotograf. Jag fick då agera som fotoassistent. Vi har provat det tre gånger förut, att Daniel fotar på bröllop och jag finns med som bärare och hållare. Det funkar väldigt bra! Denna gång var den ena huvudpersonen lite mera speciell, då Robert är Daniels bror. Bröllop Robert och Maria.

Den här vigseln var på hemmaplan, närmare bestämt på Frösövallen på Frösön. Brudgummen gjorde sin entré hoppandes från ett flygplan och landade lugnt och snyggt med sin fallskärm en stund innan själva vigseln. Bruden gjorde sin entré tillsammans med sin pappa, som lämnade över sin dotter till sin blivande make.

Självaste Margareta Winberg stod som vigselförrättare, på sin egen 69-års dag. En mycket trevlig och jordnära person, som åkte vidare till sitt eget firande. Under vigseln så hade jag också uppdraget att läsa en dikt. Jag hade tränat hela veckan men även på fredagen så satt den inte riktigt och jag var lite nervös. Väl på plats, så satt dikten däremot och jag kunde framföra den utan att kika på min fusklapp. Yey!

En väldigt bra dag helt igenom, och när vi gick hem kl 03 så var alla nöjda, inkl brudparet. Här kommer en bildström från dagen:

Bröllop

 

Bröllop Robert och Maria

Bröllop2

Bröllop3

Bröllop4

Bröllop5

Bröllop6

Bröllop7

Kvällens sista mål blev kolbullar grillade utanför Frösö sportstuga. Väldigt väldigt goda och kanske en anledning till att jag mådde bra dagen efter?

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar