Alla hjärtans dag

-

Alla hjärtans dag är det idag, den 14:e februari. Och inte bara alla hjärtans dag, utan hela veckan är Vänliga veckan. Två stora anledningar att vara vänlig mot alla + att visa våra hjärtan att vi älskar dem. Jag har inte lagat varken mat eller bak för att fira den här dagen, så därför får ni inget recept idag. Då jag har haft för mycket att göra senaste tiden så jag har inte haft tid helt enkelt.

Istället tipsar jag om förra årets dessert, en jättegod Nutellapannacotta. Väldigt god, då den inte var så söt som många pannacottor kan bli. Bra att ta till mitt i veckan då man vill fira lite extra.

Det kommer fler recept, ni kan vara lugna, men så länge så önskar jag er bara en underbar Alla hjärtans dag och att ni är rädda om era kära och ger dem en kram extra dagen till ära. Här kommer en digital kram från mig till er alla!

Alla hjärtans dag

Bild från: Freepik

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar