Rosa Pantern som fredagsdrink

-

Ok, inget som har något med advent eller jul att göra, utan helt enkelt en god fredagsdrink att festa på i soffan. Rosa Pantern som fredagsdrink är mitt tips. En godisdrink som jag gärna dricker igen!

För ett glas:

2 cl Vodka
2 cl Likör 43
1,5 cl Grenadin
12 cl Mjölk
Is

Häll ner alla ingredienser i en shaker. Fyll upp shakern med is. Skaka tills drinken är kall. Sila upp drinken i ett snyggt glas och garnera på valfritt sätt.

Rosa Pantern som fredagsdrink
Rosa Pantern som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kyckling i tomatgratäng

Hemmagjord hamburgerdressing

Pepparkaksbönder

Populära kategorier

Kommentera