Dags för nyårsrecept? Jag har gjort After Eightbakelser som ett förslag till nyår och dessa – dessa vara verkligen jättegoda och passar perfekt! Förutom att de är snygga och goda så var de relativt enkla också.

After Eightbakelser för fyra personer
16 plattor After Eight
Smält choklad för att montera kuber
100 g mörk choklad
3-4 plattor After Eight
2,5 dl vispgrädde
Börja med att skapa After Eight-kuber. ”Limma” ihop kuberna med After Eight-plattor och smält choklad. Ställ kallt så allt stelnar. Det går att förbereda på förmiddagen samma dag som du vill servera dina bakelser.
För bakelserna så smälter du choklad över ett vattenbad, låt också 3-4 plattor After Eight smälta ner. Låt svalna något. Vispa grädden och vänd ner lite av grädden i chokladen först. Blanda och tillsätt lite mera grädde. Blanda sedan ihop all grädde tillsammans med all choklad.
Häll över i en spritspåse och spritsa ner grädden i dina After Eight-kuber. Ställ kallt tills det är dags för servering.
Dags för pynt. Jag valde styckfrysta hallon och pudrade sedan med florsocker. Enkelt men väldigt snyggt.


