Smartson Synsam

-

Testpilot för nya linser? När min tidigare uppsättning håller på att ta slut och jag ändå måste uppsöka optiker för att förnya mina linser? Ja tack! Så lämpligt att Smartson och Synsam ville introducera en ny sorts lins, där de sökte testpiloter. Jag trodde väl aldrig att jag skulle bli vald, men jag blev desto gladare när jag fick mailet som sa att jag var utvald.

Det är alltid roligt att känna sig utvald och speciell. Även om jag inte hade gjort något extra, mer än att ansöka och att dessutom motivera varför, så känns det ändå extra roligt att bli utvald! Jag erkänner, jag har ett behov av att bli sedd och uppmärksammad. Det kanske finns med som ett av skälen till denna blogg? Egentligen vill jag bara samla mina recept till ett arkiv, där andra kan ha något nöje av min goda mat, men också för att tjejerna ska ha ett arkiv att söka i – så de kan laga mammas mat.

Jaja, till saken. Jag bokade tid hos min utpekade optiker mitt i Östersund och fick träffa en väldigt trevlig optiker. Hon tittade till mina ögon och min skärpa och tog sedan fram den nya sortens linser. De ska vara mera syregenomsläppliga och få ögat att må (ännu) bättre än med de vanliga linserna. Jag fick linser för 10 dagars test och gillade dem från första stund. De satt bra! Efter dessa 10 dagar, fick jag komma in till optikern igen och ny kontroll.

Testpilot Synsam

Optikern var nöjd med mina ögons kondition, och så skrev hon ut mitt abonnemang på tre månader. Jag valde att inte förlänga mitt abonnemang längre än så, utan ska utvärdera och känna efter i sommar. Kanske, kanske skaffar jag ett par glasögon i höst? Vi får se.

Testpilot Synsam1

 

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar