Midsommar 2016

-

Ett inlägg med bilder från vår midsommar 2016. Vi hade bra väder, bra sällskap och god mat. Vad mer kan man begära? :)

På själva midsommarafton åkte vi västerut och siktade på Vålådalen och den lilla tjärnen Nulltjärn. Mitt bland fjällen men ändå en sandstrand. Ganska exotisk och otroligt vackert! Här tände vi en liten eld, och grillade lite korv och majskolvar. Njöt av lugnet och tittade ut över fjällen. Båda tjejerna tog sig ett dopp också :)

Nulltjarn1

Nulltjarn2

På lördagen så började jag morgonen ute på golfbanan, med årets premiärrunda 9 hål. 15p när jag kom i mål, vilket jag ändå kände mig nöjd med. Kom hem och fick mig en andra frukost tillsammans med mina sjusovare :)

En slapp lunch, då vi njöt av att vara lediga, få sitta i trädgården utan några måsten innan vi packade för middag. Den skulle serveras på Andersön, ett naturskyddsområde strax utanför Östersund.

Anderson

Anderson1

En fridfull och god stund senare åkte vi hem för att smaska i oss efterrätten :)

Glass

Glass1

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar