Midsommar 2016

Ett inlägg med bilder från vår midsommar 2016. Vi hade bra väder, bra sällskap och god mat. Vad mer kan man begära? :)

På själva midsommarafton åkte vi västerut och siktade på Vålådalen och den lilla tjärnen Nulltjärn. Mitt bland fjällen men ändå en sandstrand. Ganska exotisk och otroligt vackert! Här tände vi en liten eld, och grillade lite korv och majskolvar. Njöt av lugnet och tittade ut över fjällen. Båda tjejerna tog sig ett dopp också :)

Nulltjarn1

Nulltjarn2

På lördagen så började jag morgonen ute på golfbanan, med årets premiärrunda 9 hål. 15p när jag kom i mål, vilket jag ändå kände mig nöjd med. Kom hem och fick mig en andra frukost tillsammans med mina sjusovare :)

En slapp lunch, då vi njöt av att vara lediga, få sitta i trädgården utan några måsten innan vi packade för middag. Den skulle serveras på Andersön, ett naturskyddsområde strax utanför Östersund.

Anderson

Anderson1

En fridfull och god stund senare åkte vi hem för att smaska i oss efterrätten :)

Glass

Glass1

 

One thought on “Midsommar 2016

Kommentera