Semester

-

Ah, så skönt med semester. Det har varit mycket i mitt liv ett längre tag, med nytt jobb sedan ett halvår tillbaka och ett rörigt privatliv. Rörigt på så sätt att jag har för lite tid och för många önskemål/måsten. Varannan vecka är min familj komplett då jag har mina tjejer hos mig, men då kommer deras intressen också in i bilden. Med skola, med träningar, med kompisar m.m. Såklart får de ta plats i mitt liv – det är bara underbart när jag får ha dem nära med jämna mellanrum, men mina egna intressen får stå tillbaka ett par steg och läggas på mina andra veckor.

Semester i fredags alltså, och jag hade sett fram emot en strålande eftermiddag, då vi kunde cykla hem i lugn och ro, ta fram champagne och lite snacks och sitta utomhus ett par timmar. Det blev inte riktigt så, då min sambo jobbade över för att hinna det sista, det var regntungt i luften och jag sprang en snabb vända på stan för att fixa några sista födelsedagspresenter. Nåväl, vi hade redan champagnen på kylning så vi firade in semestern inomhus istället.

Semester

Vi drack god Möet Chandon rosé och åt Avokadotoast till. I lugn och ro med balkongdörren öppen. Det blir så frisk och härlig luft då det regnar utomhus, så det gjorde oss ingenting. Vi hann prata mera semesterplaner och även spika ett par semestertankar. Skönt!

Avokadotoast

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Banana sour som fredagsdrink

Honungskyckling med gochujang

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar