Sommardrink

-

Jag läste om en drink som lät så läskande så jag ville prova. Iväg till systembolaget och köpte en Limoncello, som jag i och för sig hade tänkt köpa för länge sedan, men det har aldrig blivit av. Så här blev min sommardrink:

4 cl Limoncello
Fyll upp med Prosecco
Några hallon som garnering på toppen.

Syrlig drink men samtidigt läskande. Tänk den här en varm sommardag med någon isbit i. Farligt god!

Sommardrink

 

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kyckling i tomatgratäng

Hemmagjord hamburgerdressing

Pepparkaksbönder

Populära kategorier

Föregående artikelCafé Jaktstugan
Nästa artikelLillbabs kaviarsnurror

Kommentera