Lillbabs kaviarsnurror

-

Lillbabs kaviarsnurror heter receptet i min handskrivna lilla bok, där jag för länge sedan plitade ner mina goda recept. Jag vet alltså inte vart jag hittat receptet, men rimligtvis är det någon tidning som gjort ett reportage tillsammans med Lillbabs (förmodligen mammas tidning för väldigt många år sedan). Goda är de oavsett och passar perfekt till ett välkomstbubbel:

1 scharlottenlök
1 dl creme fraiche
1 dl kaviar
1 dl riven Västerbottensost
Smördeg på rulle

Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka löken och blanda tillsammans med creme fraiche, kaviar och Västerbottensost. Smeta ut det på ett ark smördeg, 275 g och rulla ihop som en rulltårta. Skär skivor och lägg på en plåt. In i ugnen 10-15 min.

Kariarsnurror1

Sommardrink

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar