Café Jaktstugan

En väldigt trevlig och mysig restaurang, som serverar god och nyttig mat är Café Jaktstugan. Mycket vegetariskt, men även veganskt och med kött. Som gjort för alla alltså!

Alltid en soppa som lunchförslag, men även lasagne (både med och utan kött) eller surdegsbröd. Bara såå bra och mycket väl värt att upptäcka. Vi går ofta dit för att äta lunch och vi blir alltid nöjda. Det ligger på Biblioteksgatan 6 i Östersund, men inne på gården, så det kan upplevas som lite hemligt.

Jaktstugan2

Jaktstugan3

Häromdagen blev det morotssoppa med sallad och gott mjukt bröd för mig, mums så gott. Daniel tog en vildsvinslasagne och var också väldigt nöjd. Fräscht, gott och så andas det omtanke för gästen. Jag är helt såld på stället!

Café Jaktstugan

Även deras varma mackor av surdeg, med olika innehåll, är underbart goda. Jag och en kompis gick hit för att köra AfterWork före semestern och det passade alldeles ypperligt till ett glas ekologiskt vin.

Jaktstugan

Kommentera