Kycklingpasta

-

Jag kom hem och var vrålhungrig! Så något snabbt, men gärna gott, stod på önskelistan när jag tittade in i kylen. Jag visste att vi hade några bitar kyckling, som vi stekt någon dag tidigare, men vad skulle jag hitta på med dem? Så här blev resultatet, min kycklingpasta:

200 g stekta kycklingbitar
Pasta till två personer
½ dl grädde
½ dl creme fraiche
soya
1 msk senap
1 msk gelé
Riven ost
Sockerärtor

Börja med att sätta på pastavatten. Ta en annan kastrull och blanda grädde, creme fraiche, soya, senap och gelé. Låt koka upp och blanda ner kycklingen, skurna i munsbitar. Låt allt bli varmt medans pastan kokar. När pastan är klar, blanda ihop allt i samma kastrull så pastan också får sås överallt. Skeda upp i ett par tallrikar, strö över lite riven ost och toppa med skurna sockerärtor.

Kycklingpasta

Så enkelt, så gott! Vi blev skönt mätta både min dotter och jag.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar