Brunflo Camping

-

Jag fick redan i våras, närmare bestämt i april, en inbjudan via vanlig papperspost. Det var en inbjudan till Brunflo Camping, där jag ska befinna mig i tio dagar. Inbjudan kommer från Brunflo Travel Agency och ser väldigt proffsig ut. I inbjudan så följde det med boardingpass för Brunflobussen, linje 110, både tur och retur.

De är dock inte så proffsiga som man först kan tro, utan ber mig att INTE ta kontakt med dem, detta eftersom de inte kommer att svara på några frågor. Jag vet inte ens vart Campingen i Brunflo ligger någonstans, så jag kan inte ens åka dit för att spåna om tältplats eller tjata mig till mera information.

Brunflo

Jag fick ett ytterligare papper i augusti, där en ganska allmän packningslista medföljde. Brunflo Travel Agency fortsätter dock att vara rätt otrevliga och undanber sig alla frågor. Information som tillkom i detta utskick var dock att jag bör ta med mig mitt pass som en identifikationshandling och kläder för varma dagar. Hmm. Det är ju inte så varmt i Brunflo i september?

Brunflo1

Well, vi får väl se ifall det dyker upp mera information i veckan, annars så får jag väl helt enkelt se på lördag då vi sätter oss på bussen till Brunflo. I värsta fall får jag väl åka på någon klädaffär och köpa på mig något förstärkningsplagg.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar