Utflykt till Forsaleden

-

Det blev lördag och vi ville ut i naturen, men inte göra något jättejobbigt heller. Gå några km och fika och sen gå tillbaka. Vi bestämde oss för en utflykt till Forsaleden. Vi har varit där förut men det var några år sedan, så det kändes roligt att åka tillbaka. Vi packade en enkel fikaväska, tog på oss rätt kläder och gav oss iväg. Till Pilgrimstad först och sen följa skyltningen. Vi parkerade bilen, tog våra väskor och gick. Det är en väldigt enkel vandring nedför, ner mot vattnet, ca 1 km.

forsaleden

Så fridfullt, så vackert med både vatten och sköna höstfärger och så lugnt. Det var lite andra människor där men inga som ville gå där vi gick, så vi fick en egen utflykt. Vi fotade en del och gick runt en del. Vi hittade också en plats där vi satte oss ner och fikade. Det blev en jordgubbskladdkaka från frysen, men å så god där ute i naturen.

Utflykt till Forsaleden forsaleden2 forsaleden3

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar