Café Prästgatan 12

-

Ett café och lunchservering som ligger mitt emellan centrala Östersund och sjukhuset, är Café Prästgatan 12. En populär lunchrestaurang som bla serverar två olika dagens soppa och sen ett stort bord med tillbehör.

cafeprastgatan

Tillbehören brukar vara 2-3 olika pajer, såsom ostpaj eller grönsakspaj men även ett par olika sorters gryner, dressing och gott mjukt bröd. Väldigt goda soppor, så det är väl vad de flesta köper när man kommer dit. Den dagen vi var där på lunch, så var det Italiensk tomatsoppa med spenat och en knallgul Kålrotssoppa med bla mozzarellabitar på sidan.

Café Prästgatan 12

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

Föregående artikelUtflykt till Forsaleden
Nästa artikelYosemite – Four mile trail

Kommentera