Snart jul

-

Snart är det juletider. Tiden går så fort ibland och att halva november redan har gått? Misstolka mig inte nu, jag gillar julen och jag gillar när pyntet är uppe och det lyser fint i fönstren. Det som jag inte riktigt var förberedd på, var att jag måste hämta julkartongen från källaren och sätta upp allt i och med första advent – som är nästa söndag. Well, det är bara att sätta igång. Är det snart jul så är det.

På sätt och vis har jag börjat förbereda mig, då jag köpt en ny julkokbok. Jag såg ett erbjudande från Leila där hon säljer två böcker till ett paketpris. Jag hakade på då jag var sugen på båda böckerna. Dels boken som heter Fresh Foodie, där Leila har tagit fram rena recept – vilket är det sätt som jag också vill laga mat på. Jag vet inte ifall jag kommer att anamma recepten fullt ut, men jag kommer garanterat att hämta inspiration ifrån boken. När jag samtidigt fick nya boken Sweet Christmasi ett paketpris, så var det ett enkelt val.

Sen när jag väl beställde så råkade jag beställa även kvalitetskakao och snygga popcorn. Älsklingen hemma var väl inte helt förtjust över det extra oplanerade inköpet som han indirekt drabbas av… Nåja, jag tror att han är tyst då han får smaka någon chokladtryffel gjord med denna kvalitetskakao.

Snart jul

Så julen 2016, nu kör vi!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar