Smartson Purina Party Mix

-

Vi har ingen egen katt, men grannen i lägenheten ovanför har den finaste katt man kan tänka sig – Zelda. Vi är kattvakter med jämna mellanrum, så Zelda känner sig helt bekväm i vår lägenhet och hennes matte har tom sagt att vi har delad vårdnad. En otroligt söt och snäll katt som aldrig gör något väsen av sig, utan bara vill bli gosad med. Hon kan tex gå fot då hon verkligen vill ha uppmärksamhet…

Hon är väldigt kräsen av sig i matväg dock. Det är ytterst få smakprov vanlig mat som hon ens har provsmakat. Det räcker oftast med att hon luktar lite, för att sedan vända ryggen till och lämna köttbiten bakom sig. Vi visste tidigt att vi skulle vara kattvakter en hel månad under hösten, då hennes matte skulle vara bortrest. Att då Smartson lägger ut ett kattgodistest, kändes lite för bra för att inte prova och jag ansökte för att bli testpilot. Jag blev utsedd som testare av Smartson Purina Party Mix och fick mail med en rabattkod, så jag kunde köpa ett prov gratis.

Resultatet då? Vi trodde länge att kräsna Zelda skulle vända godiset ryggen, då det inte var något hon kände igen, men döm om vår förvåning. Zelda ville faktiskt ville äta detta godis. Eller inte bara äta, utan sluka godis för godis. Ett riktigt gott betyg från Zelda alltså!

Smartson Purina Party Mix

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar