Melodifestivaldrink

-

Ett tips till fredags- eller lördagskvällen. Här kommer en väldigt god melodifestivaldrink, som jag drack på en av melodifestivalkvällarna i februari. Vi var på goda vänners bröllopsfest och i den bar där vi tillbringade kvällen, så hade de denna melodifestivaldrink. Bruden, jag och någon fler bröllopsgäst tyckte verkligen om den och drack upp barens all päronkonjak. Här kommer receptet:

4 cl päronkonjak
4 cl tranbärsjuice
resten Fanta

Mät upp päronkonjak och tranbärsjuice tillsammans med ett par bitar is. Fyll upp ditt glas med Fanta. Rör om. Klart!

Melodifestivaldrink

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Föregående artikelPoddar
Nästa artikelRestaurang Texas Long Horn

Kommentera