Restaurang Texas Long Horn

-

Jag försöker äta mig igenom Östersunds restauranger en och en och tänker att jag ska kunna ge en recension av varje. Häromdagen så valde jag och en kollega att äta vår middag på restaurang Texas Long Horn i Östersund. En restaurang som öppnade under 2016 och som serverar framför allt kött. Vi två och ytterligare två kollegor var faktiskt på Texas-restaurangen dagen efter premiären ifjol, så det var ett gott återseende. Vi hade varit på Gamla Teatern’s spa en stund innan, så vi var rejält hungriga när vi kom fram och fick ett bord. På Texas Long Horn tar de inte emot bokningar på mindre än 8 personer, så man får man chansa och se ifall det finns platser över. Vi fick ett fönsterbord, så vi hade det bara bra. Vi började kvällen med varsin Margerita-drink som var väldigt god. Vi beställde också in våra middagsrätter.

Min kollega Sabina valde Bar B Q Ribs tillsammans med bakad potatis och jag valde Kycklingfajitas. Vi behövde inte vänta speciellt länge förrän maten kom in på bordet tillsammans med beställd middagsdryck, så vårt lilla bort blev snabbt fullt av glas och maträtterna. Maten var väldigt god, det var lagom mycket folk i restaurangen och servitriserna var väldigt vänliga. Vi åt och drack allt vi hade beställt och pratade ikapp om allt. Två mycket nöjda tjejer tackade för sig vid 22-snåret, en väldigt trevlig kväll!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelMelodifestivaldrink
Nästa artikelPåskbruschetta

Kommentera