När sommaren kom till stan

-

När sommaren kom till stan, kändes det som igår kväll. Helt plötsligt så var det mer än 20 grader varmt och man kunde gå i t-shirt för att köpa mat över lunch, jag kunde cykla hem med öppen jacka och solen värmde som om det var sommar. Genast kommer sommarkänslorna flygande och jag vill vara utomhus. Jag har ett ganska stort behov av att vara utomhus med jämna mellanrum, så jag kan bli smått galen om det är fint väder ute och jag har för mycket fix inomhus.

Igår efter jobbet, så behövde jag handla, och när det var så fint väder så ändrade jag mina middagsplaner till sill och färskpotatis. Det är ljuvligt att kunna äta lättare sommarmat utomhus och njuta av sol och värme. Förutom premiär utemiddag, så gjorde vi också premiär på golfbanan. Vi tog en runda på korthålsbanan på Frösön, och det gick att gå i t-shirt hela kvällen. Här kommer lite bilder från vår sköna sommarkväll:

När sommaren kom till stan

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Chorizopasta med broccoli

Gammeldags stuvade morötter

Grillostbiffar med zucchini

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar