Bucketlist -17 status

-

Sommaren kan man numera räkna som slut och då bör jag göra en avstämning över hur min bucketlist sommaren -17 gick. Skriver du egna bucketlists? Alltså en lista på saker som du verkligen vill hinna göra. Dags för min bucketlist -17 status idag för att stämma av hur det gick.

  • Svalbardresan blev så bra som jag ville. Vi fick uppleva midnattssol, vi fick paddla kajak och gå upp på en topp med magnifik utsikt och vi fick köra hundspann. Själva Longyearbyen som stad är inte speciellt vackert, men omgivningarna är desto vackrare! Vi har inget bokat ännu, men det föddes en stor lust att åka tillbaka till Svalbard på vintern och kunna göra skoter- eller hundspannstur när det är snö och man kan köra överallt.
  • Att vara på hemmaplan en hel semestervecka, hur fungerar det? Det gick väldigt bra och det är otroligt skönt att få ha sovmorgon en hel vecka och vakna i sin egen säng. Vi hade båda mina bröder med familjer på besök, vilket var otroligt roligt. Sen det roligaste som hände den veckan, var att min äldsta dotter Saga fyllde ännu ett år och blev 13 år. Det är speciellt! Att jag har en tonåring som dotter känns både otroligt häftigt men samtidigt lite läskigt. Har jag lärt henne allt hon behöver kunna, för att slippa gå på de värsta minorna? Det återstår att se.
  • Juli försvann märkligt fort. Jag hade det väldigt lugnt på jobbet, så jag hann med mina kunder gott och väl. Även lite planering inför hösten blev gjord. Men då vi hade besök en dryg vecka, så försvann även de andra två otroligt fort och vi hann inte spela så mycket golf som vi hade tänkt. Istället för sänkning, så har det bara blivit höjningar i sommar. Nytt försök nästa år.

  • Vår Balkansemester blev så bra som jag ville. Tjejerna verkade uppskatta hela resan med tre länder och fem olika boenden. Det var roligast från början och otroligt vackra Kotor i Montenegro, men de accepterade läget under hela resan och fick se väldigt många olika platser. Vi ska göra en utvärdering lite senare under hösten, för att se ifall de uppskattade att resa på det här sättet och om de vill göra det igen. En del av baktanken var att de skulle få se många platser, olika länder med olika valutor och även se bla Sarajevo och kopplingen tillbaka till 1:a världskriget. Jag personligen är jättenöjd med hela resan och har många minnen och bilder kvar i huvudet. Jag har inte hunnit blogga om allt ännu, men jag har skrivit om vår topptur, vår båtutflykt och vårt dygn i Dubrovnik. Mer kommer, var så säkra.
  • Bestiga Galdhöpiggen blev inte av i år heller. Då vi valde att lägga hela vår semester på hemmaplan och sen på Balkan, så fanns ingen tid att åka söderut för Galdhöpiggen. Så är det, och punkten kommer att kvarstå till nästa år.
  • Springa Blanktjärnsrundan blev äntligen av och som jag hade tänkt innan, så var det inget svårt med det. Bara att bestämma sig, packa och dra. Vi fick med oss Daniels bror Robert, så vi var tre personer som lunkade runt rundan. Det är jobbigare än man kan tro att springa i terräng, så även om jag kände mig tränad med Göteborgsvarvet och tillhörande träning i benen, så hade vi ingen jättehög fart. Men vad gör det? Det var inte det viktigaste på den här rundan.

Bucketlist -17 status

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar