Smakbox Matlag

-

Dags för en ny Smakbox och denna gång heter lådan Smakbox Matlag. Tanken är att vi ska kunna laga mat tillsammans, antingen med någon kompis/partner eller varför inte med dina barn? Att dela redan upptäckta smaker, eller att hitta nya smaker tillsammans?

Är du nyfiken på Smakbox så kan du gå in här och teckna dig för en prenumeration. Om du då anger min kod: 4zk6s2 så får du 10% rabatt. Smakbox är en låda med nya produkter som kommer hemskickat varannan månad och kostar 199 kr (ifall du inte använder min rabatt vill säga, då blir det billigare). I varje Smakbox finns det sedan en lista på produkterna och vad de skulle ha kostat i din vanliga affär. Den summan brukar landa på över 400 kr, så jag skulle kunna säga att en Smakbox är halva priset. Det här fanns i Smakbox Matlag:

Santa Maria – Tellicherry Black Pepper
Risenta – Bönlasage Eko
Leksands – Trekant Eko
Bonaqua – Bonaqua Citron Lime
Lipton – örtte
Loka – Loka Crush
Blue Dragon – Currypasta
De Cecco – Durumpasta
Friggs – Majskakor Eko
Törsleffs – Kondenserad mjölk
Frebaco Kvarn – Svenska korngryn Eko
Cloetta – Plopp
GØL – Salamichips
Estrella – Chips
Lindt – Lindor Apelsin
Heineken – Alkoholfri öl * 2
Bong Touch of Taste – Asian fond
Ellas kitchen – Maträtter Eko * 2 (tillval ifall man har småbarn i sin närhet)

Denna gång har Smakbox uppskattat pris i butik till 432 kr för det jag fick men jag betalade alltså 199 kr, då lådan var skickad till mitt utlämningsställe. Med i varje box så finns också en receptfolder på de produkter som är med den här gången. Så man får minst ett tips per produkt.

Smakbox Matlag

Det roligaste med lådorna, oavsett vilken låda man fastnar för, är att det blir som en present att öppna. Jag vet sällan mer än någon produkt som kommer att finnas i lådorna, och de vet jag bara för att någon annan hunnit öppna sina lådor och spridit bilder på Instagram och likn. En helt egen present varannan månad – bara det gör att överraskningslådor är värda sina pengar tycker jag.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKorvmiddag Africana
Nästa artikelFredagsmyssoppa

Kommentera