Vem är du?

-

Jag har en stadigt stigande kurva av läsare på min blogg och förutom att bli jätteglad över statistiken så blir jag också nyfiken. Vem är du?

Du som läser min blogg, vem är du? Jag är också nyfiken ifall du har någon nytta av mina recept? Jag skulle bli superglad om du ville kommentera i det här inlägget och berätta lite om dig själv och ifall det är något speciellt som du vill läsa om. Gillar du vegetarisk kost? Vill du ha mera bakverk? Samlingsinlägg? Berätta, så ska jag försöka tillfredsställa era önskningar.

Själv då? Vem är jag?

 • Jag fyller snart 41 år
 • Jag är mamma till två fantastiska döttrar vid namn Saga och Alva


Mina underbara döttrar, Saga till vänster och Alva till höger, under vår semester på Balkan 2017

 • Jag bor tillsammans med min fästman Daniel, som även han bloggar var och varannan dag
 • Vi bor i en lägenhet på Frösön, Jämtland. Ön som vi också lite skämtsamt kallar för Skärgår’n


Under ett morgonlöppass i Berlin 2016

 • Jag är uppväxt på en bondgård i Norrland, närmare bestämt i en by mitt emellan Umeå och Örnsköldsvik som heter Lögdeå
 • Jag har två äldre bröder, Lennart och Erik
 • Jag är allergisk mot katter men ställer ibland upp som kattvakt till underbara Zelda, grannens katt


Zelda hjälper mig att packa upp en av mina Smakboxar

 • Jag älskar att göra saker, helst utomhus. Det behöver inte vara något avancerat, utan kan vara alltifrån att vandra på Söder i Stockholm en söndag till att fjällvandra till Blåhammaren en annan söndag. Eller spela golf. Eller plocka bär. Eller åka ut på utflykt. Eller räfsa i trädgården.


En tokig bild från Ramundberget 2016

 • Träning ligger mig varmt om hjärtat och helst skulle jag vilja träna mera än vad jag gör. Just nu tränar jag bara med RunAcademy, men jag har siktet inställt på att börja om på CrossFit.

Vem är du?
Bilden tagen på min 40-års resa, till San Francisco och till Yosemite – en magisk resa jag fick av Daniel

 • Resor ligger mig också varmt om hjärtat och jag är så glad att jag träffat Daniel som har resor som sitt största intresse. Tillsammans med Daniel har jag rest till väldigt många länder på kort tid, och vi tänkte fortsätta upptäcka världen tillsammans.


En bild från Yosemite 2016

 • Mat ligger mig såklart varmt om hjärtat också och min önskan med bloggen, är att fler ska upptäcka hur enkelt det är att laga god mat
 • Tack vare bloggen så blir jag också en bättre och bättre fotograf, det hoppas jag att det syns på bilderna?!

Är det något annat du vill veta om mig? Det är bara att fråga, så ska jag göra mitt bästa för att svara.


När vi åkte till Gotland i november 2016

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar