Köksrenovering

-

Hej alla fina läsare! Här kommer ett ganska kort inlägg då jag vill berätta om vår köksrenovering. Vi ska äntligen byta bänkskiva, spisen blir utbytt mot häll och separat ugn och vi får en snygg baksida istället för kakel.

På grund av detta så kommer jag inte att laga mat på några dagar framöver, av förståeliga skäl. Jag kommer att försöka fylla bloggen ändå, med annat material, men det blir tunnsått med matbilder. Förhoppningsvis stannar ni kvar som läsare ändå och avvaktar vår köksrenovering och mina ännu finare bilder då allt är klart.

Här kommer ett par bilder på hur det ser ut idag och jag kommer att hålla er uppdaterade på mitt Instagramkonto: mariasmat.nu Följ med så får ni också se hur fint det är när vi blir klara.

Köksrenovering
Här har snickaren börjat, dels knacka bort mera kakel men också lossat på skivan under skåpen. Spännande!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar