Februari 2018

-

Ny månad och då är det också dags för en månadssammanfattning av februari 2018. Vad hände i min blogg egentligen och vilka inlägg är det som fått mest uppmärksamhet?

Februari 2018, som alltid så är februari årets kortaste månad. Därför hade jag inte så höga förväntningar om nytt månadsrekord. Antalet visningar är otroligt smickrande ändå, och jag blir så glad då jag ser statistiken månad för månad. Tack till er alla!

Vilka inlägg toppade då månaden? Det är drinkarna som toppar och som drar visningar nästan varje dag. Men de är faktiskt väldigt goda och värda att prova. Första platsen tar min Hallon och Lakritsdrink. Ni vet som Bubs hallon och lakritsskallar, så smakar drinken.

Andra plats tar min drink Soda Pop Drink som tog första platsen i januari. Även den en godisdrink, som istället smakar som Soda Pop godisarna.

Förutom drinkar så måste jag få pusha för ett bakverk. Den är ”bara” på en fjärdeplats i statistiken, men väl värd att nämna igen. Jag bjöd min kollega Viola på en kaka, och fortfarande flera veckor senare, när jag nämner kakan, så får hon något drömskt i blicken och svävar iväg. Kakan jag pratar om är min kolabrownie med salta pinnar:

Februari 2018

Något annat nytt jag börjat med i bloggen under Februari 2018, är att längst ner på alla inlägg, skriva in en kort faktaruta. Fakta om något som finns i samma inlägg, det kan vara maträtten eller någon enstaka krydda. Allt för att det är kul att läsa och lära sig lite mera, men jag vill inte heller att det ska vara för mycket.

Så några få rader fakta längst ner – har ni hunnit se dem? Jag hoppas att ni uppskattar det, då jag själv tycker att det är intressant och att jag alltid lär mig lite mera. Kommentera gärna!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar