Mars 2018

Lite sent kommer här månadssammanfattningen för mars 2018. Lite sent, då vi varit ute och rest precis i månadsskiftet.

Jag tycker att det är både intressant och roligt att ta fram statistik över vilka inlägg som gick bra förra månaden och på så sätt få veta vilka recept ni uppskattar och förmodligen vill ha fler av? Ni får jättegärna lämna kommentarer på vilka inlägg ni gillar och mat som ni uppskattar. Vilken typ av inlägg vill du se mer av och vilken typ av mat borde jag blogga om?

Listettan den här månaden är som vanligt min hallon och lakritsdrink. Supergod drink verkligen, så jag kan bara tala gott om den. Testa om ni inte redan har gjort det.

På andra plats kommer däremot en bubblare, nämligen mitt inlägg om makaroner och ost, dvs amerikanska macaroni and cheese eller kanske mera vardagliga mac n’ cheese:

I övrigt under mars i mitt liv? I början av månaden så gjorde vi en resa till Färöarna. Vilken fantastisk ö-grupp, med mängder av dramatisk natur där klipporna stupar rätt ner i havet. Också att det ligger där det ligger, mitt ute i Atlanten är häftigt. En väldigt karg ö-grupp, men jag gillar ju det. Det karga är så vackert på något sätt.

Mars har också varit en ovanligt kall och snörik månad här i Jämtland, då vi hade flertalet dagar med ner mot -30 grader. Så jag har oftast tagit mig till jobbet på morgonen, många gånger gåendes, jobbat mina timmar och sen tagit mig hem igen. That’s it, när det är så kallt.

Kommentera