Frusna vindruvor

-

Jag måste få skicka med årets enklaste drinktilltugg! En ingrediens i orginalreceptet, men det går också att köra två ingredienser och få ett lite godare tilltugg. Små tilltugg som man kan smaksätta lite som man vill. Jag har hittat receptet på instagram och kontot tipsochtrix_ och det är frusna vindruvor.

Det är så enkelt! Lägg upp vindruvor en och en på en assiett och ställ in i frysen. Någon timme senare så är det klart. Supergoda isbitar som man lätt kan sitta och knapra på tillsammans med en god drink. Jag trodde först att det skulle bli just isbitar, men de är mera porösa och passar bra att tugga på. Eller om du ställer fram assietten och låter det gå fem minuter, så är de mera halvfrysta och faktiskt ännu godare.

Det jag gjorde med mina vindruvor, var att doppa dem i smält laktritschoklad och sen frysa in dem. Gissa om de var goda sen när jag tog ut dem… Mums!

Frusna vindruvor

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelKorvmacka, min mammas variant
Nästa artikelChili con carne

Kommentera