Frusna vindruvor

Jag måste få skicka med årets enklaste drinktilltugg! En ingrediens i orginalreceptet, men det går också att köra två ingredienser och få ett lite godare tilltugg. Små tilltugg som man kan smaksätta lite som man vill. Jag har hittat receptet på instagram och kontot tipsochtrix_ och det är frusna vindruvor.

Det är så enkelt! Lägg upp vindruvor en och en på en assiett och ställ in i frysen. Någon timme senare så är det klart. Supergoda isbitar som man lätt kan sitta och knapra på tillsammans med en god drink. Jag trodde först att det skulle bli just isbitar, men de är mera porösa och passar bra att tugga på. Eller om du ställer fram assietten och låter det gå fem minuter, så är de mera halvfrysta och faktiskt ännu godare.

Det jag gjorde med mina vindruvor, var att doppa dem i smält laktritschoklad och sen frysa in dem. Gissa om de var goda sen när jag tog ut dem… Mums!

Frusna vindruvor

Kommentera