April 2018

-

Dags för en ny månadssammanfattning och april 2018. Månaderna går så fort nu, tycker jag. Jag hinner knappt skriva den ena månaden, så ska jag snart skriva för nästa månad.

Det är fortfarande mina två bästa drinkrecept (Hallon och lakritsdrink samt Soda Pop) som drar in de två första platserna, det är två riktigt goda drinkar. Men jag har mer på min blogg som jag vill berätta om:

Tredje platsen är det nämligen mina Makaroner och ost (eller mera känt som Macaroni and cheese eller Mac’n cheese). En stor del av varför jag startade en blogg, var för att visa att man kan laga god mat från grunden väldigt enkelt. Det här är väl verkligen ett bevis för det? Så roligt att ni läser och inspireras!

Annat jag har gjort den här månaden som varit galet gott och som behöver lite upprepning är min Laxpaj med chèvre, Äpplekladdkaka med mandelmassa, Svamppanna med svarta bönor, Lakritspunschrullar och Ölfriterad halloumiburgare – otroligt gott alltihopa! För att inte tala om min dotter Sagas Cookie Dough som försvann alldeles för fort.


Äppelkladdkaka med mandelmassa


Ölfriterad halloumiburgare – sommarens bästa burgare!

April 2018
Sagas Cookie Dough – otroligt goda när som helst men allra godast efter ett träningspass

Annars då? Vi började månaden med en påskresa till Dubai, en återresa mycket för att det är en häftig stad som ändå ligger nära och för att Saga önskat palmer och shortsväder. Jag har bara hunnit skriva ett inlägg om årets resa, men det finns mer att läsa inne hos min kära sambo Dryden. Daniel filmar även en hel del och finns på YouTube.

Resterande del av månaden har varit på hemmaplan. Både jag och Daniel ska springa Göteborgsvarvet 19:e maj, vilket blir min tredje halvmara. Jag har gått i RunAcademy både höst och vår och jag skulle säga att det gett bättre teknik och förhoppningsvis kommer jag att slå mitt pers ännu en gång. Vi får se, mer om det i maj.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar