Bucketlist sommaren -18

-

Dags för en ny lista då sommaren redan är här. Jag pratar om en bucketlist sommaren -18 och datummässigt räknar jag sommaren från 1 juni till 31 augusti. Att vi sedan har haft sommarvärme i Jämtland i ett par veckor redan är så underbart skönt men jag ser det som en bonus. Jag har skrivit ett par stycken bucketlists sedan tidigare och du hittar dem här. Jag tror verkligen på idén att skriva ner sina önskemål inför sommaren, då jag upplever att ett nerskrivet mål som man också läser då och då, har lättare för att bli verklighet.

I år verkar det som att vi kan förverkliga några punkter som vi funderat över under en längre tid. Håll tummarna!

Bucketlist sommaren -18

  • Galdhöpiggen verkar äntligen bli av i år. Ända sedan vi gick upp på Kebnekaise 2014, så har vårat mål varit att gå upp på Galdhöpiggen och på så sätt checka av Nordens högsta topp. Olika omständigheter har satt käppar i hjulet sedan dess, men i år verkar det som att vi kan ro ihop det. Hoppas!
  • Apropå att ”checka av” så är också planen att jag ska hinna checka av Sverige i sin helhet. Idag har jag inte besökt varken Öland eller Blekinge, så det står på min bucketlist för i år.
  • Arbeta från en annan stad. Vi har även satt planen i verket att arbeta från en annan stad ett par veckor och det kommer att bli ifrån Göteborg. Både mitt och Daniels arbete har kontor även i Göteborg, och våra chefer har sagt ok till att arbeta på distans. Det känns faktiskt jätteroligt att bo i en annan stad så pass länge som två veckor. Arbeta vanliga arbetstider och sen upptäcka staden och närområdet på kvällarna.
  • Spela mera golf. Jag har under vinterhalvåret lärt känna en tjej som är superpeppad kring golf och vi är medlemmar på Frösöns golfklubb båda två. Jag har stora förhoppningar om att det kommer att göra att jag spelar mera. Min tanke är att jag ska bli stabil under 20 i hcp, istället för de 21 som jag klättrat till nu.
  • Medan vi fortfarande befinner oss på hemmaplan så har vi också en tanke att försöka göra oss av med saker från hemmet. Saker som både tar plats och energi. Jag har tex en superfin studsmatta som skulle göra sig ännu bättre hemma hos någon annan. Om någon av er bor i Östersund och söker en studsmatta, så har jag en över. Hör av er! Tanken med den här punkten att att försöka bli av med något varje vecka och på så sätt minska energibelastningen hemma.

Om jag skulle lyckas med alla de här punkterna i sommar, så kommer jag att kunna sammanfatta sommaren som väldigt lyckad! Skriver ni någon bucketlist? En lista på vad ni själva eller vad ni i familjen vill hinna med över sommaren? Kommentera gärna, så kan vi tipsa varandra! Min sambo Daniel har skrivit en bucketlist för sommaren också, och den hittar ni här.

Till sist önskar jag en väldigt trevlig sommar! Ta hand om er själva, ta hand om era närmaste och ta hand om era drömmar! Make it happen!

Bucketlist sommaren -18

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelMaj 2018
Nästa artikelSommarkyckling med rabarber

2 KOMMENTARER

  1. Ja Blekinge är fantastiskt, (givetvis även Öland) ett tips;börja på gränsen med sten ”freden i brömsebro” och kör kusten runt, det är magiskt.

Kommentera