Halloweendrink

-

Jag hittade en halloweendrink i någon tidning som jag sparade undan. Sedan när vi bjöd vår granne på middag häromdagen, så gjorde jag en välkomstdrink och lite tilltugg. Så här kommer en god fredagsdrink att njuta av. Här nedan är receptet för en drink, men det är bara att göra fler till antalet gäster.

0,5 citron
4 msk socker, smaksatt med lakritspulver, eller lakritsströssel
2 cl citron, pressad
4 cl Aperol
2 cl tequila
2 cl Cointreau

Fukta kanten på ett glas med en bit citron. Häll ut lakritssocker eller lakritsströssel på en assiett och doppa glasets kant. Fyll en shaker till hälften med is. Blanda citronjuice, Aperol, tequila och Cointreau och skaka. Häll upp i glaset.

Servera tillsammans med något tilltugg och njut av fredagskvällen!

Halloweendrink

Halloweendrink

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pizza på ett kick

Kycklinggryta med dadlar

Den klassiska ananaspajen

MarryMe kycklinglasagne

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar