Halloweendrink

Jag hittade en halloweendrink i någon tidning som jag sparade undan. Sedan när vi bjöd vår granne på middag häromdagen, så gjorde jag en välkomstdrink och lite tilltugg. Så här kommer en god fredagsdrink att njuta av. Här nedan är receptet för en drink, men det är bara att göra fler till antalet gäster.

0,5 citron
4 msk socker, smaksatt med lakritspulver, eller lakritsströssel
2 cl citron, pressad
4 cl Aperol
2 cl tequila
2 cl Cointreau

Fukta kanten på ett glas med en bit citron. Häll ut lakritssocker eller lakritsströssel på en assiett och doppa glasets kant. Fyll en shaker till hälften med is. Blanda citronjuice, Aperol, tequila och Cointreau och skaka. Häll upp i glaset.

Servera tillsammans med något tilltugg och njut av fredagskvällen!

Halloweendrink

Halloweendrink

Kommentera