Amarula Tiramisu Cocktail

-

Dags för en god drink, eller hur? En Amarula Tiramisu Cocktail låter alldeles för god för att låta bli, även inne på det nya året. Jag följer kontot Matbyrån på Instagram och de gör då och då filmer som ser väldigt goda ut. Strax före nyår hade de en Amarula Tiramisu Cocktail och jag som ändå skulle förbi systembolaget köpte med mig en liten flaska hem.

Nu har flaskan stått någon vecka, men igår gjorde vi en lyxkväll på en torsdag. Jag bjöd in Daniel till köket och bjöd på denna Amarula Tiramisu Cocktail. Mycket uppskattat!

1 del Amarula
1 del kallt kaffe
1 del grädde
Isbitar

Garnering:
Lätt vispad grädde
Savioaridikex
Hackad choklad

Blanda lika delar Amarula, kallt kaffe och grädde i en shaker tillsammans med en handfull isbitar. Skaka, skaka, skaka.

Häll upp allt utom isbitarna i ett snyggt glas och garnera med lätt vispad grädde, ett Savioardikex och hackad choklad.

Amarula Tiramisu Cocktail

Amarula Tiramisu Cocktail

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

    • Jag håller med! Vi kanske ska göra en till ikväll?
      Den kanske dessutom blir extra god ifall en serverar en Tiramisu på sidan?

Lämna ett svar