Billigare februari

-

Förra veckan så berättade jag om Matsmart för min granne, och att en kan köpa billigare matvaror där. Jag lockade henne med en billigare februari och att vi kunde göra en gemensam beställning för att komma upp i fraktfritt belopp. Min granne hakade på och vi la en gemensam beställning via den här länken.

Matsmart är en sida som säljer mat billigare av olika anledningar:

  • Överproduktion, att producenten producerat mer än vad som verkar gå åt
  • Kort eller passerat bäst före-datum (men det finns med bäst före på alla produkter, så du köper inte grisen i säcken)
  • Säsongsvaror
  • Förpackningsbyten

Det är enkelt att plocka ihop en kartong och samtidigt se hur mycket du du sparar in jämfört med butikspriset. Det är också enkelt att se hur full kartongen är och ifall den snart är full.

Här nedan ser du vår beställning, vi hittade bland annat ett paket med olika bönor och linser till ett förmånligt pris, så vi köpte varsitt paket. Min granne passade även på att köpa kattsand till ett bra pris.

Vår något billigare februari

Billigare februari

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar