Fylla på i skafferiet billigt

-

Innehåller annonslänk

Nu har jag skrivit mycket om hösten och återgång till rutiner, men jag har lite mer att säga. För rutiner innebär också att fylla på skafferiet. Och varför inte göra det billigare än på din vanliga affär?

Jag beställer med jämna mellanrum från Matsmart och får hem mat 20-90% billigare än i den vanliga mataffären. Hur kan de göra det? Jo, de säljer varor med kort hållbarhet (men maten är fortfarande bra att äta!), då producenten tex haft överproduktion.
Ifall producenten bytt förpackning på produkten (ingen vill köpa den gamla märkningen när den nya häftiga finns istället).
Eller säsongsvaror – det är så där lagom kul att köpa Halloween-godis i december men det smakar precis lika gott!

Fylla på i skafferiet

Den här gången laddade jag upp inför hösten med:

1 paket Bönpasta Fusilli
1 paket Linspasta Fusilli
1 paket Eko Granola Blåbär
1 paket Eko Granola Kokos
Marmelad
2 burkar strössel
2 Boxar Proteinbars
1 flaska saft
1 förp Eko Kaffe
1 flaska Äppelcidervinäger Hallon
1 påse Eko torkade Fikon
2 Singoalla Original
2 Singoalla Mango

Allt för bara 434kr (och då kostade 2 boxar proteinbars halva det priset).

Vissa av produkterna har ganska kort datum till bäst före. Men dels tänker jag prioritera dem, men sen håller de allra flesta produkter längre, eller tom mycket längre än bäst före-datumet. Lukta och smaka fungerar alldeles utmärkt, och hittills har INGET jag köpt varit dåligt.

Fylla på i skafferiet

Jag vill vara med och rädda vår jord och ett bra sätt är att minska matsvinnet. Om du också vill hjälpa till, gå in på hemsidan och kolla ifall det är något du ändå skulle köpa – som du kan få till 20-90% billigare pris.

Oftast kan jag tycka att jag får plocka, plocka och plocka för att komma upp i fraktfria 500 kr, men gå ihop med en kompis istället då? Vi kan vara flera som hjälps åt att rädda vår jord och göra en bra affär på samma gång. Och passa på att handla matsmart till höstens fester och middagar.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera