Mina 5 bästa fredagsdrinkar

-

Fredagsdrink är något som hör hösten till, tycker jag. Att jobba fem dagar med allt vardagsstök men sen checka ut från fredagsjobbet (tidrapporterat och städat i inboxen) och åka hem för fredagskväll. Det är skönt! Apropå fredagsdrink – här kommer mina 5 bästa fredagsdrinkar:

En klassisk Cosmopolitan är ju aldrig fel som fredagsdrink och i det fallet är jag faktiskt certifierad Cosmopolitan Master Shaker. Det ni! (Läs mera i blogginlägget).

Besök på Absolut Home

Piggelin är en gammal favorit. Så enkel men så god! Endast några få ingredienser och en smarrig drink är klar!

Piggelin som fredagsdrink

Daiquiri är en annan favorit hos mig, som jag upptäckte så sent som i våras. Hur kan jag ha missat en så god drink i så många år?

Daiquiri

Hösten närmar sig med stormsteg och vips så kommer Halloween springandes. Då kan det passa fint med en Halloweendrink – riktigt god! Extra gott med en lakritskant på glasen.

Halloweendrink

En riktigt favorit som jag har gjort många gånger genom åren, är min Frozen applepie martini. Även här med en frostad kant på glasen.

Hoppas att ni hittar någon fredagsdrink ni gillar, kanske kan någon dyka upp som favorit även hos er?

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar