Piggelin som fredagsdrink

-

En gammal drink men som är såå god! Om ni inte har testat så gör det idag eller i helgen. Också väldigt god utan alkohol, så det är enkelt att bjuda barn eller gäster som inte vill ha alkohol på samma drink. Jag pratar om att göra en Piggelin som fredagsdrink.

Några få ingredienser och du har en svalkande somrig drink klar på ett par minuter. Smidigt!

Efter mitt besök hos Absolut Home i maj, så känns det också ännu roligare att använda en svensk produkt. I allt ifrån glastillverkningen, till råvaran och till själva fabriken – allt med Absolut Vodka görs i Sverige och i Skåne.

Piggelin som fredagsdrink:

1 piggelinglass
4 cl vodka
Sprite
Lime

Lägg ner en isglass i ett glas, med pinne och allt. Häll ner vodka och sprite samt pressa över lite lime. Nu kan du servera drinken till din gäst som själv får röra och samtidigt kyla ner sin drink med glasspinnen.

Piggelin som fredagsdrink

Så enkelt och så gott! Kan vara ett av mina bästa tips inför sommaren!

Piggelin som fredagsdrink

Vill ni ha tips på andra drinkar, så har jag några olika förslag. Gå in på min samling här. Nu när jag tittade igenom mitt arkiv, så blev jag sugen på var och varannan. Kanske måste jag köra lite repriser, då de är så goda?

Piggelin som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Kommentera