Smakbox Smakstart Nyfiken

Ibland får jag som prenumerant ett erbjudande från Smakbox. Att köpa innevarande box till restlagerpris. När jag fick erbjudandet i början av oktober så slog jag till och köpte Smakbox Smakstart Nyfiken istället. Jag är prenumerant på Måltidsboxen, men på rea kan jag passa på att välja en annan inriktning. Smakbox kommer ju i fyra smaker:

Original – Originalboxen med en bra mix av smaker till vardag och fest
Balans – Vegetarisk box med större andel produkter utan tillsatt socker
Måltid – Innehåller större andel produkter för måltid och matlagning
Nyfiken – En box med större andel oväntade smaker och produktnyheter

Smakbox Smakstart Nyfiken

En del saker är samma, men en del smaker är annorlunda. Ni kan se vad som fanns i min Smakstart Måltid här och så kan vi titta på vad som fanns i Smakstart Nyfiken nedan. Skulle ni vilja testa Smakbox, gå in och teckna er som prenumeranter och ange min kod: 4zk6s2 för rabatt. Det är inte bindande utan ni kan testa en box bara för att prova.

I min box, Smakbox Smakstart Nyfiken, fick jag det här:

Uncle Ben’s – Expressris Thai
Coca Cola – Coca Cola Zero Peach * 2
Fuze Tea – Iste Lemon
Fjällbrynt- Mjukost
Polly – Polly Swedish Fika
Frebaco Kvarn – Havre & Quinoagröt
Fazer – Muminkex
Axa – Havregott
Malaco – Gott & Blandat Fizzypop
Marabou – Kex
Vilmas – Knäckekex
BOB – Saft Bara Bär
Granarolo – Cheese Snack
MER – MER Sur
Gainomax – Gainomax bar
Kiviks Musteri – Cider Citron
Tabasco – Grön tabasco
Nick’s – Vegansk nötbar
Jelly Bean – Bean Boozled
Gille – Mummakakor
Lindt – Choklad Grapefruit
Sportlunch – Chokladbar
Yosa – Chokladdryck
Loka – Solig Citrus

Smakbox Smakstart Nyfiken

Allt för bara 119 kr, hem till mitt utlämningsställe. That’s nice ändå!

Kommentera