Matsmart träning

-

Innehåller annonslänk

Matsmart är en sida där vi alla kan köpa mat 20-90% billigare jämfört med vår vanliga matbutik. Lite för bra för att inte titta in, eller hur? Här är min länk direkt till Matsmart, och skulle du handla så får jag också en liten peng. Du tjänar pengar på varor du ändå brukar köpa och jag får en liten peng för tipset – bra va?

Vi handlar en låda med jämna mellanrum och något som finns med i nästan varje låda är Matsmart träning. Alltså bars i någon form, som är enkelt att ta med till träningspasset. Se här på vår senaste låda:

Matsmart träning
Två paket bars men också hygienartiklar, då Saga tyckte att vi behövde fylla på

Men hur kan då Matsmart sälja så mycket billigare? Jo, Matsmart säljer produkter som:

  • Överproducerats (tex säljs överproducerad julmust nu inför påsk)
  • Produkter där datumet håller på att gå ut (men kom ihåg att nästan all mat som har ett Bäst Före-datum även är bra efter att datumet passerats. Det datum en ska akta sig för heter ”Sista förbrukningsdag” och finns på tex köttfärs. Livsmedelsverkets sida om datum)
  • Säsongsvaror
  • Förpackningsbyten

Minska matsvinnet

Förutom att rädda din egen plånbok, så är du också med och minskar matsvinnet. Om inte sajter som Matsmart funnits, så hade alla dessa produkter med stor sannolikhet kastats. Om ni inte har testat, så gör det!

Matsmart till skolavslutningen
En tidigare låda från Matsmart

De säljer inte några produkter för kyl och frys, då dessa produkter inte kan skickas med posten – men väldigt många torrvaror (som också har otroligt lång hållbarhet). De säljer också städprodukter samt hygienprodukter. Riktigt nice att kunna köpa tandborstar eller en ny rakhyvel till bra pris!

Apropå Matsmart träning, så har Matsmart har en egen rubrik för Träning & Vikt där de samlat produkter för proteintillskott men även många måltidsersättningar (inför beach 2020?). Kanske finns dina favoriter till ett bättre pris? Titta in och börja plocka ihop din låda här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelBaconrisotto
Nästa artikelGravad lax med citron och ingefära

Kommentera