Rosédrink – för det är väl snart sommar?

-

Jag gjorde en rosédrink igår, när det var varmaste dagen i år och det faktiskt kändes som att sommaren var på väg. En frisk drink som andas lite sangria och som kommer att bli en favorit i sommar.

För 10 personer:

2 flaskor rosévin
1 flaska Russian 1 1/2 liter
1 apelsin
20 myntablad (men det hade jag inte hemma)
20 isbitar

Tvätta apelsinen noga och skär sedan snygga apelsinbitar med skalet kvar. Lägg dem i 10 glas tillsammans med isbitar och myntablad. Fyll på med hälften rosévin och hälften Russian. Servera din rosédrink och njut av sommarvärmen.

Rosédrink
Rosédrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pizza Marias

Åh lasagne

Riktigt god lövbiff

Populära kategorier

Kommentera