Matsmartpaket med Bassetts Allsorts

-

Innehåller annonslänk

För ett par veckor sedan så beställde jag ett Matsmartpaket. Ett paket på varor från Matsmart alltså. Med varor som jag upplevde att vi behövde hemma alternativt att det var varor till bra pris. Jag brukar titta in då och då och se ifall det finns några intressanta varor som jag vill köpa. Ibland börjar jag packa en låda, men inser att jag inte behöver så mycket och avbryter mitt påbörjade köp.

Ibland köper jag bra att fylla på med-varor, men ibland köper jag billigt inför någon festlighet. Förra året köpte jag inför skolavslutningen, extra chips mm. Det intressanta den här gången, var att jag sett att Matsmart säljer 2 st 1kg med Bassetts Allsorts för bara 89kr (det finns kvar än idag). Det är min sambos favoritgodis, så det var helt rätt läge att slå till. När jag sedan började packa min låda, så åkte en förpackning påskmust med också – alltid gott, även efter påsk.

Matsmartpaket

Men hur kan då Matsmart sälja så mycket billigare? Jo, Matsmart säljer produkter som:

  • Överproducerats (tex säljs överproducerad påskmust nu efter påsk – lång hållbarhet kvar)
  • Produkter där datumet håller på att gå ut (men kom ihåg att nästan all mat som har ett Bäst Före-datum även är bra efter att datumet passerats. Det datum en ska akta sig för heter ”Sista förbrukningsdag” och finns på tex köttfärs. Livsmedelsverkets sida om datum)
  • Säsongsvaror
  • Förpackningsbyten

Minska matsvinnet genom att handla billigt

Förutom att rädda din egen plånbok, så är du också med och minskar matsvinnet. Om inte sajter som Matsmart funnits, så hade alla dessa produkter med stor sannolikhet kastats. Så hjälp till att minska matsvinnet genom att handla billigt. Det känns väl som att slå två flugor i en smäll, eller hur?

De säljer inte några produkter för kyl och frys, då dessa produkter inte kan skickas med posten – men väldigt många torrvaror (som också har otroligt lång hållbarhet). De säljer också städprodukter samt hygienprodukter. Riktigt nice att kunna köpa tandborstar eller en ny rakhyvel till bra pris!

Daniels godis var en överraskning till honom, så efter att jag packat upp min låda, så la jag godiset på hans kudde. När han sedan kom hem och upptäckte överraskningen så blev han så glad. Favoritgodiset i storpack. Gånger 2.

Matsmartpaket

Varför dessa stora godispåsar säljs till väldigt bra pris på Matsmart just nu låter jag vara osagt. Men jag kan iaf intyga att det är lång hållbarhet kvar, bäst före-datumet är i mars nästa år.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera