Sverige öppnar upp igen

-

Idag, den 13:e juni, så händer det! Sverige öppnar upp igen och vi har myndigheternas godkännande att resa inom hela Sverige igen. Äntligen får vi resa längre än två timmar hemifrån vilket möjliggör att hälsa på släkt och vänner, titta till sin stuga eller helt enkelt se något annat av vårt vackra land.

Men, vi är fortfarande skyldiga att ta vårt ansvar! Det är endast friska personer som ska träffa andra friska personer. De som har några känningar ska fortfarande stanna hemma.

Nyheterna fylls av information om olika länder som inte tillåter just svenskar att komma in, då vi haft en annan strategi än andra länder och också haft högre dödstal. Men vi kanske inte behöver resa utomlands det första vi gör heller? Sverige är ett fantastiskt land att utforska, det kan jag understryka. Jag har besökt alla Sveriges landskap, och jag vill se ännu mera av Sverige! Här är lite tips men det finns mycket mycket mera!

Spela golf är en väldigt bra sommaraktivitet, speciellt i år. Här från Östersund-Frösö Golfklubb
Skuleberget Via Ferrata
Att prova på klättring Via Ferrata (med fasta slingor), här på Skuleberget 2019
Kebnekaise
Eller Sveriges högsta topp Kebnekaise, jag var uppe 2014
Gustavsviksbadet Örebro
Gustavsviksbadet i Örebro
Helgbesök till Örebro
Kanske ett besök till Örebro? Jag kan varmt rekommendera både ”gamla stan” Wadköping och badhuset Gustavsvik
Långe Jan
Ölands södra udde med Långe Jan
Kanot
En kanotutflykt i Bengtsfors 2016
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Kommentera