Galen grön drink

-

Fredag den 13:e idag och en galen grön drink kommer här. En drink som vi drack vid Halloween men som jag inte hunnit posta. Dock går den alldeles utmärkt att dricka vilken vecka som helst, bara ni tar bort det blodsprängda ögat.

Galen grön drink

För två glas galen grön drink:

1 liten flaska Prosecco (alt Tonic water för en alkoholfri drink)
1 piggelinglass
Grön hushållsfärg
Isbitar
Ev blodsprängda ögon-godis

Ta fram två snygga glas och lägg i isbitar samt bitar av piggelin. Jag skar bitar från en glass och delade upp i två glas. Lägg också ner ett blodsprängt öga. Droppa ner ett par droppar grön hushållsfärg och fyll sedan glaset med mousserande vin.

Galen grön drink

Ifall ni vill ha någon annan drink, så hittar ni mina skapelser här. Smaklig fredagkväll på er!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelSkumtomtefudge Blåbär
Nästa artikelTunnpannkakor med kikärtor

Kommentera