Ibiza 43

-

Åh vilken härlig lördag det varit idag. Riktiga vårkänslor i februari, vad händer? Gissar på ett par rejäla köldknäppar till innan vintern är slut, men jag kan inte låta bli att njuta av vårvarma vinterdagar fastän de kommer för tidigt. Men snart lördagsmiddagsdags. Och visst vore det gott att avsluta kvällen med en god drink? Ibiza 43 är en härligt svalkande drink med smak av vanilj och ananas.

1 drink:

5 cl Likör 43
20 cl ananasjuice
2 cl limejuice
Is

Fyll ett glas med is och mät upp ingredienserna. Rör om och servera till något gott tilltugg. Vi tog en kväll med Yatzy och lite gott intill. Skön fredagkväll!

Ibiza 43
Ibiza 43
Jag kan också meddela att jag vann Yatzy-matchen ;)

Vill ni hellre ha en annan drink, så har ni mitt arkiv här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar