Påskhandla billigare

-

Mina tjejer ska vara hos mig hela påsklovet. Och 10 dagar med ett par lediga tonåringar innebär en hel del mystid, både de själva inne på sina rum men även för oss tillsammans. Mysa behöver inte innebära att äta snask och onyttigt men det är lite svårare att undvika när det är påsklov, tycker ni inte? Jag gjorde därför en beställning till Matsmart då jag passade på att påskhandla billigare.

Påskhandla billigare
Hela lådan samlad på köksbänken – hela paketet hemfraktat till dörren för 646kr

Nu är det försent att beställa för hinna få varorna till påskdagarna, men å andra sidan kanske de rear ut påskgodiset efter påsk?

Påskhandla billigare
Choklad i massor. Dels bakchoklad som jag använder året runt, men även pepparkakschoklad – Bästa godiset enligt Daniel

Och min beställning var inte bara godsaker heller, utan saker vi helt enkelt behöver här hemma. Såsom tandkräm, flytande tvål, russin och röda linser. Det gör ju inget ifall jag kan köpa det billigare.

Påskhandla billigare
Tandkräm, flytande tvål, fotbehandling och muffinsformar – inget som passerar Bäst före direkt

Tanken med Matsmart är att slippa kasta riktig mat och på så sätt minska vårt matsvinn. Mat som överproducerats, produkter där ägaren bytt logotyp, säsongsvaror där säsongen är slut (julmust i januari tex), kort datum men fortfarande ok mm.

Påskhandla billigare
Riktigt goda grönsakssmaksättare, tänker att det blir en hel del rotsaker till påskmiddagarna
Påskhandla billigare
Saga älskar nötter i alla dess former, så det kanske får bli hennes innehåll i påskägget?
Påskhandla billigare
Har ni smakat Frankful’s ostdipp? Eller ”ost”dipp då det inte är ost, utan helt vegansk röra (det är iof inte så mycket ost i den vanliga heller, utan mest tillsatser). Frankful är vår favorit på tacobordet. Tips tips!

Inlägget innehåller annonslänk

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Plåtmat med korv och fetaost

Min goda kycklingsås

Paprikapaj med salami

Populära kategorier

Kommentera