Absolut Hunk som fredagsdrink

-

En ny enkel och god drink till fredagskvällen. En Absolut Hunk som fredagsdrink där originalet sägs komma från TV-serien Sex and the city och säsong 6. Att de för en gångs skull bytte ut sin Cosmopolitan och istället drack en Absolut Hunk. Jag måste nog helt enkelt leta upp det avsnittet och se det igen.

Men tillbaka till drinken. Det ska egentligen vara Absolut vanilj, men då jag inte hade någon hemma, så valde jag istället att smaksätta sockerlagen med vanilj. Jag skriver dock det rätta receptet nedan:

45 ml Absolut vanilj
20 ml lime
10 ml sockerlag
10 ml ananasjuice
Is

Lägg is i en shaker och fyll på med alla ingredienser. Skaka drinken kall och häll upp på snygga glas. Ev blir det lite för syrligt och då kan du pytsa i lite mera sockerlag i efterhand.

Absolut Hunk som fredagsdrink

Ifall du vill ha andra tips på drinkar, så har jag samlat alla jag provat här.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelHavrekakor med kolakräm
Nästa artikelTunnbrödets dag

Kommentera