Godis på lingongranola

-

I min senaste Smakbox så följde det med en granola från Frebaco Kvarn. Sen såg jag Louise inlägg på Instagram och blev såklart sugen att prova. När någon sedan postade att det var 100 dagar kvar till jul igår, så gjorde jag slag i saken. 100 dagar eller 99 dagar spelar ingen roll. Godis på lingongranola får bli årets första omgång julgodis!

Endast två (ev tre) ingredienser, så de här svänger du ihop på en kvart!

Godis på lingongranola

150 g vita chokladknappar Odense
Granola Lingon & Karamell från Frebaco Kvarn
Ev garnering, jag hade frystorkade hallon

Smält chokladen över vattenbad och blanda ner granola. Rör om så chokladen täcker granolan överallt. Ställ upp små ischokladformar på ett fat eller en tallrik och lägg i av chokladgranolan. Strö lite garnering på toppen och ställ in i kylen för att stelna. Njut av enkelt och väldigt gott hemmagjort godis!

Godis på lingongranola
Godis på lingongranola
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera