Midori Lemonade som fredagsdrink

-

Det är skönt då en hittar goda drinkar med få ingredienser, någon som känner igen sig där? Istället för att köpa olika sorters sprit följt av olika sorters läsk eller juicer samt garnering. Här kommer en väldigt enkel och god läskande drink med en spritsort, en läsk och lite citronjuice. Det är allt för att kunna njuta av en Midori Lemonade som fredagsdrink.

Receptet har jag hittat hos Drinkoteket och bara kopierat.

6 cl Melonlikör
1 cl Citronjuice
7 Up eller Sprite

Fyll ett snyggt glas med is. Tillsätt Midori och citronjuice. Fyll upp glaset med 7 Up och rör om. Garnera ev med en citronskiva.

Midori Lemonade
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar