Enzoni som fredagsdrink

-

En Enzoni som fredagsdrink passar fint idag! En lite fruktigare drink tack vare att den innehåller vindruvor. What? Vindruvor i en drink? Men ja – det var faktiskt gott! Testa vetja.

Receptet har jag hittat hos Drinkoteket, en bra samlingssida där du också kan söka på den spritsort du har hemma, så får du förslag. Jag föredrar drinkar där det är lite mindre antal ingredienser och det här är en av dem. Gin och Aperol hade jag redan hemma, så det var en enkel drink.

Enzoni, 1 glas

3 cl Gin
3 cl Aperol
2 cl citronsaft
2 cl sockerlag
5 vindruvor
Is

Förbered drinkkvällen genom att ta fram det du vill snacksa på till drinken. Ta även fram ett par snygga glas och något ledigt i klädseln – känn att det är fredag!

Lägg vindruvorna i din shaker och muddla sönder dem. Fyll på med resterande ingredienser och skaka sedan drinken kall med hjälp av is. Sila ner i dina snygga glas och garnera gärna med en vindruva.

Enzoni som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kyckling i tomatgratäng

Hemmagjord hamburgerdressing

Pepparkaksbönder

Populära kategorier

Föregående artikelVit pizza till middag
Nästa artikelÄpplemos som gå-bort-present

Kommentera